Càtering creatiu i original. Sempre personalitzat a la teva celebració.
 

El nostre servei i càtering

Cada client és diferent, és per això que oferim un servei personalitzat per a cada celebració que organitzem. Us oferim una proposta personalitzada de càtering per a qualsevol tipus d’esdeveniment, sigui una reunió de treball, un àpat familiar, un còctel amb clients, un casament o un aniversari.
Us assessorem en l’organització del vostre esdeveniment, ja sigui en l’elecció del menú o en el parament de taula més adequat, per tal de trobar l’estil on us sentiu més ben acollits i que s’adapti més bé a les vostres necessitats.

Equip humà

El nostre equip és jove, dinàmic i apassionat per la cuina. De ben segur que us oferiran un munt de propostes originals per a que el vostre càtering sigui inoblidable.

Filosofia

Busquem sempre l’elaboració dels menús amb productes de proximitat, en un espai que garanteixi la satisfacció del client.

Producte

Productes de la nostra terra i de màxima qualitat: xai del ripollès, vedella i porc de la Garrotxa, pollastre de pagès, vins de l’Empordà, làctics de la Cooperativa de la Fageda de la Garrotxa…